Ο κάθε επισκέπτης αποκομίζει τις καλύτερες εντυπώσεις από το απαράμιλλο τοπίο σε συνδυασμό με τις διάφορες εξορμήσεις στα αξιοθέατα που υπάρχουν στην ευρύτερη περιοχή.  
 

© 2004 - HOTEL Αφροδίτη

Σχεδίαση Αφοί Μαναρίδη

 
 
Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τα αγαπημένα τους σπορ, όπως ιππασία, σκι, ορεινή ποδηλασία, ορειβασία κ.ά.  Μπορούν ακόμα να ζήσουν μοναδικούς περιπάτους στα γραφικά μονοπάτια της περιοχής

Η ανάβαση από την ανατολική πλευρά, την πιο ενδιαφέρουσα από άποψη ομορφιάς και ποικιλίας του τοπίου, γίνεται από το Λιτόχωρο. Ο επισκέπτης έχει την δυνατότητα να περπατήσει στα ειδικά σχεδιασμένα ορεινά μονοπάτια (από τον Όλυμπο διέρχεται το Ευρωπαϊκό Μονοπάτι υπερσυνοριακών διαδρομών Ε4) και να κατασκηνώσει ή να διαμείνει στα Καταφύγια "Σταυρός (930μ.), "Σπήλιος Αγαπητός" (2.100μ), "Χρήστος Κάκκαλος" (2.650μ), "Γιόσος Αποστολίδης" (2.750μ).
   
 

Ο κάθε επισκέπτης αποκομίζει τις καλύτερες εντυπώσεις από το απαράμιλλο τοπίο σε συνδυασμό με τις διάφορες εξορμήσεις στα αξιοθέατα που υπάρχουν στην ευρύτερη περιοχή. Το μοναστήρι του Αγίου Διονυσίου, το μοναστήρι του Αϊ Γιάννη, καθώς και το σύμβολο του Λιτοχώρου - Ο Όλυμπος -, o ονομαστός ποταμός Ενιπέας, αποτελούν ένα μέρος από τα θαυμαστά αξιοθέατα της περιοχής. Τον χειμώνα μπορείτε να απολαύσετε το αγαπημένο σας σπορ, είτε ενοικιάζοντας απαραίτητο εξοπλισμό, είτε παρακολουθώντας μαθήματα σκι με έμπειρους εκπαιδευτές, ή απλά εξασκούμενοι μόνοι σας.